Alles rondom fibro

Toen wij ontdekte dat we samen fibromyalgie hadden, liepen we steeds tegen vele obstakels aan, we werden steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Het werd tijd dat er om fibromyalgie veel veranderd en verbeterd moest worden. Het doel van dit forum


  Kruidenstempel massage

  Deel
  avatar
  timmy2006
  Admin

  Aantal berichten : 15
  Registratiedatum : 28-11-11

  Kruidenstempel massage

  Bericht van timmy2006 op di jan 31, 2012 10:08 am
  Dit is een massage met warme kruidenstempels. kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

  Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

  werking:
  De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.
  de kruiden ontslakt, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze. De warmte heeft een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma's van de kruiden werken ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust.

  Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.


   Het is nu wo dec 12, 2018 2:15 am