Alles rondom fibro

Toen wij ontdekte dat we samen fibromyalgie hadden, liepen we steeds tegen vele obstakels aan, we werden steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Het werd tijd dat er om fibromyalgie veel veranderd en verbeterd moest worden. Het doel van dit forum


  een goede pijnstiller om te smeren Tantum

  Deel
  avatar
  timmy2006
  Admin

  Aantal berichten : 15
  Registratiedatum : 28-11-11

  een goede pijnstiller om te smeren Tantum

  Bericht van timmy2006 op di feb 07, 2012 9:50 am

  Tantum

  Spierpijn – Overbelasting – Kneuzing - Blessure
  Tantum is een geneesmiddel bij pijnlijke spieren en gewrichten.*

  Wat doet Tantum pijnstiller?

  Tantum is een effectieve pijnstiller in crèmevorm die helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten als gevolg van blessures en overbelasting. Tantum bevat de werkzame stof Benzydaminehydrochloride, die zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Door Tantum op de plaats waar je pijn hebt te smeren, wordt de pijn gestild en de ontsteking geremd. Tantum dringt diep door tot in de kern van de pijn, waardoor de pijn verdwijnt.

  Wanneer gebruik ik Tantum pijnstiller?

  Bij spierpijn en overbelasting kun je Tantum op de pijnlijke plek smeren. Tantum dringt door tot in de kern van de pijnlijke spieren en gewrichten en vermindert de pijn bij de bron. Bij blessures, zoals verstuikingen, verrekkingen en kneuzingen, vermindert Tantum de zwelling, remt de ontsteking en werkt pijnstillend.

  Iedereen heeft wel eens last van pijnlijke spieren en gewrichten door blessures en/of overbelasting van de spieren. Soms is het een tijdelijk ongemak, maar sommige klachten kunnen ook terugkerend van aard zijn.** De pijn die hiermee gepaard gaat kan je in je bewegingsvrijheid belemmeren. Tantum helpt je van deze pijn af.

  Ontstekingsremmend

  Aan pijnlijke spieren en gewrichten ligt vaak een ontsteking ten grondslag. Tantum pakt de kern van het probleem aan. Het bevat de werkzame stof, benzydaminehydrochloride, dat zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Tantum is een pijnstiller die je niet slikt, maar smeert. Het werk dus precies op de plaats waar het nodig is. Het dringt namelijk door tot in de kern van de pijnlijke spieren en gewrichten waardoor de pijn verdwijnt.

  Zwellingverminderend

  Tantum is een effectief middel dat zwellingen laat afnemen en pijn doet verminderen.

  Tantum kan worden gebruikt bij spierpijn, blessure, overbelasting, verrekking, stijfheid, kneuzing, verstuiking en pijn na herhaalde bewegingen.

  http://www.tantum.nl/tantum/

   Het is nu wo dec 12, 2018 2:16 am